To Mπρόκολο να Καταναλώνεται Πάντα με Ελαιόλαδο η Τυρί.
Το μπρόκολο είναι πλούσιο σε β-καρωτίνη-απαραίτητη αντιοξειδωτική ουσία. Αλλά, η β-καρωτίνη είναι λιποδιαλυτή ουσία, αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται λίπος για να απορροφηθεί από τον οργανισμό. Έτσι αν δεν υπάρχει και λίγο λίπος στο πιάτο σου, δεν θα απορροφήσεις τη β-καρωτίνη. Μην ξεχνάς λοιπόν να προσθέτεις λίγο λάδι η τυρί σε τροφές που περιέχουν β-καρωτίνη όπως και τα καρότα και πιπεριές.
PHOTO BY PHASIN SUDJAI FOR FLICKR